Het is nu 12-04-2021 06:52:59
Onbeantwoorde berichten bekijken

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren Ga naar pagina 1, 2  Volgende
 
 Auteur   Bericht 

Jozef Van Breuseghem


Site Admin


Geregistreerd op: 10 Jan 2009
Berichten: 4687
Woonplaats: Temse

     
Bericht Geplaatst: 25-10-2019 09:16:38    Onderwerp: Een fietspad op de Pontweg?
 Reageren met citaat  

Langs de Pontweg, de weg tussen de N41 en de Mirabrug of de Koolputten, zijn langs één kant een aantal parkeerplaatsen gemaakt voor bezoekers van De Koolputten.

Die parkeerplaatsen zijn "verhard" met kiezelsteentjes, die langzaam maar zeker in grote hoeveelheden op de rijbaan terecht komen, op de plaats waar fietsers rijden richting N41.Fietsers zullen daar de hinder van ondervinden. Bovendien moeten fietsers langs deze kant van de rijbaan beducht zijn voor geparkeerde auto's die achteruit, zonder zicht op aankomende fietsers, deze parkeerplaatsen zullen verlaten.

Deze hinder en dat mogelijk gevaar kan vermeden worden.

Langs de N41 ligt een tweerichtingsfietspad, dat even doorgetrokken is langs de Pontweg, hoewel het langs deze kant niet reglementair is aangeduid als fietspad.Kan dat tweerichtingsfietspad doorgetrokken worden langs deze kant van de Pontweg, tot aan het jaagpad langs de Durme?

Zeer waarschijnlijk is daar voldoende plaats voor. Dat zou bovendien het voordeel bieden dat fietsers niet meer naar de overkant van de rijbaan moeten vlakbij de N41, als ze in die richting rijden.

Alleen ... Wie is de wegbeheerder van de Pontweg?

 • Is het de gemeente Temse?
 • Is het de gemeente Waasmunster?
 • Is het gedeeltelijk van Temse en Waasmunster?
 • Is het het Agentschap Wegen en Verkeer, door de herinrichting van de N41?
 • Is het de Vlaamse Waterweg in het kader van de Sigmawerken?

Dat moeten we nog uitzoeken.
_________________
Queen:
I want to ride my bicycle, I want to ride my bike.
I want to ride my bicycle, I want to ride it where I like.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken

luk

Geregistreerd op: 10 Mei 2017
Berichten: 94

     
Bericht Geplaatst: 25-10-2019 12:52:26    Onderwerp:
 Reageren met citaat  

Zeer goed gezien!
De oplossing die je voorstelt is logisch, eenvoudig en goedkoop.
Of hoe met een.beetje aandacht voor de fietser op de weg comfort en veiligheid zo worden verbeterd.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen

luk

Geregistreerd op: 10 Mei 2017
Berichten: 94

     
Bericht Geplaatst: 25-10-2019 18:20:40    Onderwerp:
 Reageren met citaat  

De meldingen op facebook Fietsersbond Temse en HammeWaasmunster getuigen ook van het GEVAAR dat er is ontstaan voor fietsers ( wééral ) Triest
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen

Jozef Van Breuseghem


Site Admin


Geregistreerd op: 10 Jan 2009
Berichten: 4687
Woonplaats: Temse

     
Bericht Geplaatst: 26-10-2019 19:16:42    Onderwerp:
 Reageren met citaat  

luk schreef:
De meldingen op facebook Fietsersbond Temse en HammeWaasmunster getuigen ook van het GEVAAR dat er is ontstaan voor fietsers ( wééral ) Triest

Inderdaad, dit zijn die meldingen op facebook Fietsersbond Temse (zonder de icoontjes en de "likes", en tot 26 oktober 2019) ...
Citaat:
 • David de Maere Dit is echt een dikke ramp voor alle fietsers maar vooral de onervaren scholieren die daar dagelijks passeren! Zoveel kosten voor "koning auto" tov veiligheid van onze kinderen?!
 • Christine Gosselin Het is altijd zo leggen ze iets nieuw aan en denken niet aan fietsers en voetgangers ikzelf ben geen fietser maar wil toch dat er veiligheid moet zijn voor deze groep
  • Fietsersbond Hamme Waasmunster Zo is dat Christine. De gemeentebesturen en de aannemers zien de fietsers nog steeds over het hoofd.

 • Guy Ceulemans En dan nog lekke banden door dat gekiezel
 • Franky Van Cauwenberghe Men leert precies niet uit de fouten van het verleden. Het zware ongeval vergeten zeker met de mama en 2 kinderen. Moeten er eerst doden vallen misschien?
  • David de Maere Franky Van Cauwenberghe dat stukje vanaf de koolputten tot aan de brug is voor "sommige" bestuurders blijkbaar een racebaantje geworden om bijna uit de bocht te vliegen. Hoelang gaat dit idd nog blijven duren? Gemeente Temse? Vooral vrijdagavond vanaf 18u is een topdag!!
  • Franky Van Cauwenberghe David de Maere, dat klopt. De weg is terug in de oorspronkelijke staat gelegd. Geen snelheidremmers. Dus kan dat ongeval gemakkelijk herhalen.
  • Fietsersbond Hamme Waasmunster Deze FLATER ( maar wel schadelijk gevaarlijk voor fietsers, joggers, wandelaars ) moet dringend worden rechtgezet. Aan gescheiden fiets/loop/wandelpad is NOODZAKELIJK.
  • Fietsersbond Hamme Waasmunster WAAROM hebben ' ze ' hier WEERAL niet aan gedacht??? Wie heeft dat gedaan? Gemeente Waasmunster? Temse? Hamme?
  • Chrissy De Decker Fietsersbond Hamme Waasmunster echt niet leuk om steeds te horen 'dat is onze bevoegdheid niet'... van wie dan wel?
  • Fietsersbond Temse Fietsersbond Hamme Waasmunster: Op zaterdag 2 november voeren wij (Fietsersbond Temse) onze maandelijkse fietsactie aan de rotonde van de Duivenhoek (rond 11:30u). Niets belet ons om daarna de aandacht op de Pontweg te vestigen. Doe je mee?
  • Franky Van Cauwenberghe Fietsersbond Temse, ik doe mee.
  • Chrissy De Decker Fietsersbond Temse hoe laat waar? En wat?

... en op facebook HammeWaasmunster (ook zonder de icoontjes en de "likes", en tot 26 oktober 2019).
Citaat:
 • Clara De Meyst OMG echt? Da's ne weg dat hoofdzakelijk door fietsers wordt gebruikt
  • Fietsersbond Hamme Waasmunster Inderdaad Clara. Je begrijpt toch niet hoe zo iets kan. De ervaring leert dat op zo'n stuk baan door auto's véél te hard wordt gereden en dikwijls ook niet aandachtig ( horeca ). De verantwoordelijken voor deze aanleg moeten op hun fout worden gewezen. Hier is een gescheiden fietspad noodzakelijk ( niet aan de kant van de parking ).
  • Clara De Meyst Der is echt plaats genoeg om een fietspad te leggen, een 2richting langs de andere kant van de parkeerplaatsen.

 • Steven Christiaens Heel onveilig voor joggers, wandelaars en fietsers. Sommige racekikkers met brommers,auto's ..rijden er veel te snel en gevaarlijk.
  • Fietsersbond Hamme Waasmunster Inderdaad Steven. Hier moeten dringend maatregelen genomen worden om het pad voor joggers, wandelaars en fietsers naar de Mirabrug veilig te maken! Gemeentebestuur Waasmunster? Temse? Hamme?
  • Fietsersbond Temse Fietsersbond Hamme Waasmunster Wij (Fietsersbond Temse) zoeken de wegbeheerder en gaan de vraag stellen.
   Op zaterdag 2 november voeren wij onze maandelijkse fietsactie aan de rotonde van de Duivenhoek (rond 11:30u). Niets belet ons om daarna de aandacht op de Pontweg te vestigen. Doe je mee?

 • Roger Van den Hende Als je gelijk hebt, heb je gelijk


Maar ook de facebookpagina Je bent van Elverseel als ... heeft ons bericht gedeeld, en daarop kwamen volgende reacties:
Citaat:
 • David de Maere (enkel een schrik-icoon)
 • Milan Van Haver Ik rij er ieder dag voorbij gevaar
 • Liesbet Vansteenkiste Ik ben opgelucht dat dit aangekaart wordt. Ik ben 1x naar het baantje gegaan , een jaar na ons ongeluk en ik was in shock. Niets snelheidsbeperking, geen fietspad, die parking. Echt een belediging voor ons. Onze advocaat sprak erover de burgemeester te schrijven. Schandalig is het. Wij fietsen nog niet maar ik wilde tegen volgende lente proberen terug naar Hamme te fietsen. Mooi niet dus als er niets verandert. Ik krijg mijn kinderen nooit daarheen.
  • Hilde Deschamp Het leven gaat verder, zeggen ze dan, maar hoe, steeds angstig om opnieuw zoiets te moeten meemaken.
   Zoiets kun je nooit vergeten.

 • Hilde Van de VoordeBelofte was ofwel allemaal langs de nieuwe brug, of veilig via de Mira brug. Dees is om koude rillingen te krijgen.
 • Franky Van CauwenbergheIk vrees dat het weer dezelfde zever gaat geven. Het is grondgebied Temse en Waasmunster. Kunnen ze het op elkaar steken wie die verantwoordelijk gaat nemen voor de eventuele aanpassingen.


We hebben het gewaagd om het bericht ook te posten in de facebookpagina Je bent van Temse als .... Dit zijn daar de commentaren:
Citaat:
 • Freddy Waayeret Fietsers zonder verlichting zijn een gevaar voor de automobilisten
  • Bert De Fons Vlaeminck Freddy Waayeret ook juist... en zelfs als ze verlichting hebben zijn ze een gevaar want de huidige aparte verlichting die je tegenwoordig kan kopen zijn soms zo fel dat je er als automobilist door wordt verblind...
  • Freddy Waayeret zo is het fons maar wij zijn toch altijd het slachtoffer de zwaake weggebruiker weet je wel

 • Noël Van Royen Gaan jullie nu over kiezeltjes mekkeren . Ga te voet of blijft thuis . Je kan ook met de auto rijden dan heb je daar TOTAAL geen last van .
  • Kenny De Keersmaecker Noël Van Royen op alles moete ze zagen awa en indd in den auto kheb er ook geen last van haha

 • Lut BurmDat is het leven.... We kunnen daar moeilijk een comite voor stichten he.
 • Betty MerckxIk vind het wel een goed idee dat ze beter gaan investeren in fiets paden want binnen een aantal jaren rijden de meesten met de fiets . Straks worden benzine wagens ook uit de steden geweerd , ook de nieuwe . Een auto electro is niet voor de simpele werker zijne portemonnee

Ik heb altijd gedacht dat er in Temse verstandiger mensen woonden ... Niet dus Triest ...

Die gastjes zijn met hun bekrompen (of gekrompen) geest het ongeval van 31 augustus 2018 al vergeten, waarbij een moeder met haar twee kindjes van haar fiets gemaaid werd door een automobilist die daar ook TOTAAL geen last van had ...

Tot daar de commentaren ... Hihi

We vragen gewoon het doortrekken van dit tweerichtingfietspad, vanaf de N41, op de hele Pontweg.De Pontweg is meer dan 7 meter breed! Hij wordt het meest gebruikt door fietsers. Het is immers de fietsweg van/naar de Mirabrug en de jaagpaden langs de Durme. Voor auto's is het in feite slechts een toegang tot de parkeerplaatsen van De Koolputten. Bij de aanleg van deze weg had men eigenlijk in de eerste plaats aan fietsers moeten denken!

Er kan gemakkelijk een afgescheiden tweerichtingsfietspad voorzien worden van minstens 2 meter breed, breder mag ook. Er blijft dan nog meer dan voldoende ruimte over om auto's te laten parkeren. De snelheid van die auto's zal bovendien heel wat lager liggen met een smallere Pontweg.De parkeerplaatsen beginnen al vlug, gelukkig slechts langs één kant van de weg.Maar de parkeerplaatsen blijven komen, tot aan de grote parking.Tot hier vragen we dat tweerichtingsfietspad, aan de andere kant van de weg dan de parkeerplaatsen, natuurlijk, en tot aan de jaagpaden langs de Durme.Tenzij ... De Vlaamse Waterweg, de gemeente Temse of Waasmunster, het Agentschap Wegen en Verkeer, of een andere wegbeheerder, een veel betere oplossing biedt voor de veiligheid van fietsers op deze Pontweg. Wie weet, kan er iets gedaan worden met die nieuwe dijken van het Sigmaplan?
_________________
Queen:
I want to ride my bicycle, I want to ride my bike.
I want to ride my bicycle, I want to ride it where I like.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken

luk

Geregistreerd op: 10 Mei 2017
Berichten: 94

     
Bericht Geplaatst: 27-10-2019 10:52:54    Onderwerp:
 Reageren met citaat  

Prachtig werk Jozef.
Dit is een heet onderwerp.
Zeer concreet uitgewerkt.
Stuur mij ( luk.hulpiau-apenstaartje-pandora.be ) en/of hammewaasmunster-apenstaartje-Fietsersbond.be alle info + oproep voor jullie actie begin november aan het rondpunt Elversele ( én neem ook de Pontweg er bij!! twee vliegen in één klap! ). Ik mobiliseer verder in Hamme en Waasmunster.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen

Jozef Van Breuseghem


Site Admin


Geregistreerd op: 10 Jan 2009
Berichten: 4687
Woonplaats: Temse

     
Bericht Geplaatst: 27-10-2019 19:59:11    Onderwerp:
 Reageren met citaat  

Vandaag, zondag 27 oktober 2019, is een e-mail verstuurd naar onze schepen van mobiliteit en onze dienst mobiliteit, met onze wens voor een veilig, afgescheiden tweerichtingsfietspad langs deze weg, en met de vraag wie eigenlijk de wegbeheerder is naar wie we ons moeten richten.
_________________
Queen:
I want to ride my bicycle, I want to ride my bike.
I want to ride my bicycle, I want to ride it where I like.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken

luk

Geregistreerd op: 10 Mei 2017
Berichten: 94

     
Bericht Geplaatst: 28-10-2019 15:18:15    Onderwerp:
 Reageren met citaat  

Beste Jozef en alle fietsers,

Ik ben ( ter voorbereiding van onze actie op za 2 nov ) eens gaan kijken.

Op de ringdijk naast de Pontweg ( kant Sombeke ) wordt een breed pad aangelegd. Ik ben ook gaan kijken op het forum naar de plannen die jij plaatste op " fietsen langs de durmedijken weldra verleden tijd ":
Op de ringdijk komt een fietspad. Indien dit goed aansluit op het dubbelrichtingfietspad ( kant kapel ) naar het rondpunt dan zijn toch alle hier genoemde problemen van de baan? En wordt het trouwens véél beter dan nu met dat aanliggende fietspad op de N 41! Of vergis ik mij?
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen

Jozef Van Breuseghem


Site Admin


Geregistreerd op: 10 Jan 2009
Berichten: 4687
Woonplaats: Temse

     
Bericht Geplaatst: 28-10-2019 19:08:20    Onderwerp:
 Reageren met citaat  

luk schreef:
...
Op de ringdijk naast de Pontweg ( kant Sombeke ) wordt een breed pad aangelegd. Ik ben ook gaan kijken op het forum naar de plannen die jij plaatste op " fietsen langs de durmedijken weldra verleden tijd ":
Op de ringdijk komt een fietspad. Indien dit goed aansluit op het dubbelrichtingfietspad ( kant kapel ) naar het rondpunt dan zijn toch alle hier genoemde problemen van de baan? En wordt het trouwens véél beter dan nu met dat aanliggende fietspad op de N 41! Of vergis ik mij?
(Zie hierboven.)

Als dat waar is, zou dat hier prima te pas komen Knipoog Uitroepteken
Jozef Van Breuseghem schreef:
...
Tenzij ... De Vlaamse Waterweg, de gemeente Temse of Waasmunster, het Agentschap Wegen en Verkeer, of een andere wegbeheerder, een veel betere oplossing biedt voor de veiligheid van fietsers op deze Pontweg. Wie weet, kan er iets gedaan worden met die nieuwe dijken van het Sigmaplan?
(Zie hoger hierboven.)
_________________
Queen:
I want to ride my bicycle, I want to ride my bike.
I want to ride my bicycle, I want to ride it where I like.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken

Jozef Van Breuseghem


Site Admin


Geregistreerd op: 10 Jan 2009
Berichten: 4687
Woonplaats: Temse

     
Bericht Geplaatst: 29-10-2019 10:46:34    Onderwerp:
 Reageren met citaat  

Dit is een detail van de tekening van de sigmawerken in het Groot Broek in Waasmunster en het Klein Broek in Elversele en Tielrode (klik om nog meer te vergroten).Het toont het gedeelte van de weg van de N41 naar de Mirabrug. Daar is inderdaad een binnendijk getekend met voorzieningen voor fietsers en wandelaars, maar die ligt op dezelfde plaats als waar nu de brede asfaltweg ligt van de N41 naar de Mirabrug. Die asfaltweg zelf staat niet op de tekening, behalve misschien dat grijs lijntje dat vertrekt vanaf de aanduiding "n41".

Rijden fietsers daar toch nog op dezelfde weg als de automobilisten? Erg duidelijk is het niet.

Hopelijk krijgen fietsers en voetgangers een afgescheiden en veilige weg, eventueel via de binnendijk, als verbinding tussen de Mirabrug en de rotonde van de Duivenhoek.
_________________
Queen:
I want to ride my bicycle, I want to ride my bike.
I want to ride my bicycle, I want to ride it where I like.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken

luk

Geregistreerd op: 10 Mei 2017
Berichten: 94

     
Bericht Geplaatst: 29-10-2019 11:56:06    Onderwerp:
 Reageren met citaat  

Inderdaad niet allemaal duidelijk. Maar de mogelijkheden zijn er wel. Een breed comfortabel fietspad op de ringdijk aansluitend op het aanliggende dubbelrichtingsfietspad op de Pontweg tot het rondpunt.
Een vraag die ik me wel stel: hoe fiets je van daar uit naar de Dorpsstraat Elversele?
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen

Jozef Van Breuseghem


Site Admin


Geregistreerd op: 10 Jan 2009
Berichten: 4687
Woonplaats: Temse

     
Bericht Geplaatst: 25-11-2019 19:57:11    Onderwerp:
 Reageren met citaat  

Fietsers die op de Pontweg (of de Drapstraat) van de Mirabrug naar de N41 rijden, moeten door steeds meer kiezels rijden, die de auto's op het asfalt achterlaten na hun vertrek van de parkeerplaatsen van De Koolputten.Maar de toekomst biedt nog meer!

Het wordt duidelijker hoe je in de zeer nabije toekomst zult moeten rijden als je verder wilt fietsen langs de binnendijk rond het Groot Broek richting Waasmunster. Langs de durmedijk zal dat immers niet meer mogelijk zijn. Je zult dan ook op deze plaats de Pontweg (of de Drapstraat) moeten oversteken.Hier stopt namelijk het fietspad langs de binnendijk, en sluit dit aan bij de Pontweg.Daarna verwijdert dat fietspad langs de binnendijk rond het Groot Broek zich steeds verder van de Pontweg. Kijk naar het blauwachtig horizontaal asfaltstreepje in het midden van de foto.

En wie verder langs de Pontweg fietst, zal die ook moeten oversteken dicht bij de N41 naar het tweerichtingsfietspad langs de N41, richting rotonde Duivenhoek.

Aan het begin (of het einde) van dat tweerichtingsfietspad is de Drapstraat tegenwoordig een echte drabstraat geworden, door het grondtransport van de sigmawerken.Men is nu namelijk bezig met de aanleg van de onderdoorgang van de N41, en de aansluiting van de durmedijk op de N41 en op de binnendijk rond het Klein Broek, dus langs de andere kant van de N41. Vermoedelijk zal op die aansluiting naast fietsverkeer ook autoverkeer kunnen rijden om de N41 niet meer te moeten oversteken. Dat is "veiliger", maar zal dat ook veiliger zijn voor al het fietsverkeer op de binnendijk? Dat moeten we nog even bekijken!

Maar nu een deel van de Pontweg een modderpoel is, rijden alle fietsers langs één kant van de Pontweg om de modder te ontwijken. Dat is de kant langs waar eigenlijk het tweerichtingsfietspad zou moeten worden doorgetrokken op de hele Pontweg, namelijk langs de andere kant van de parkeerplaatsen. Dan moeten fietsers die van de Mirabrug komen de straat niet meer oversteken, noch om naar de binnendijk te rijden, noch om naar de Duivenhoek te rijden. Wie vanaf de binnendijk rond het Groot Broek naar de Duivenhoek wil fietsen, moet dan evenmin twee keer de Pontweg oversteken.

We zullen dit vragen, zowel aan de Vlaamse Waterweg, als aan het Agentschap Wegen en Verkeer.
_________________
Queen:
I want to ride my bicycle, I want to ride my bike.
I want to ride my bicycle, I want to ride it where I like.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken

Jozef Van Breuseghem


Site Admin


Geregistreerd op: 10 Jan 2009
Berichten: 4687
Woonplaats: Temse

     
Bericht Geplaatst: 28-11-2019 15:18:32    Onderwerp:
 Reageren met citaat  

Jozef Van Breuseghem schreef:
...
We zullen dit vragen, zowel aan de Vlaamse Waterweg, als aan het Agentschap Wegen en Verkeer.
(Zie hierboven.)

Vandaag, 28 november 2019, is een e-mail verstuurd naar de Vlaamse Waterweg en naar het Agentschap Wegen en Verkeer, met de vraag om een tweerichtingsfietspad aan te leggen langs de westkant (naast de nieuwe binnendijk) van deze Pontweg.

We hopen op steun van Fietsersbondafdeling Hamme-Waasmunster, en van de verschillende gemeentediensten mobiliteit. Maar naar het schijnt zou de gemeente Waasmunster niet happig zijn Triest ... Een beetje onbegrijpelijk, toch.
_________________
Queen:
I want to ride my bicycle, I want to ride my bike.
I want to ride my bicycle, I want to ride it where I like.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken

Jozef Van Breuseghem


Site Admin


Geregistreerd op: 10 Jan 2009
Berichten: 4687
Woonplaats: Temse

     
Bericht Geplaatst: 30-11-2019 11:09:44    Onderwerp:
 Reageren met citaat  

In Het Nieuwsblad van zaterdag 30 november 2019 worden we nog eens herinnerd aan de gevolgen van het ongeval van 31 augustus 2018 op deze Pontweg (klik om te vergroten).Conflicten tussen fietsers en automobilisten op deze weg kunnen perfect vermeden worden door een goed afgescheiden tweerichtingsfietspad aan te leggen, langs de kant van de nieuwe binnendijk, dus langs de andere kant van de weg dan de parkeerplaatsen, zoals we dat vragen.
_________________
Queen:
I want to ride my bicycle, I want to ride my bike.
I want to ride my bicycle, I want to ride it where I like.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken

luk

Geregistreerd op: 10 Mei 2017
Berichten: 94

     
Bericht Geplaatst: 30-11-2019 14:09:10    Onderwerp:
 Reageren met citaat  

Zo is dat. Fietsersbond Hamme Waasmunster deelt dit standpunt en vraagt aan de betrokken overheden om.hun verantwoordelijkheid te nemen.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen

Jozef Van Breuseghem


Site Admin


Geregistreerd op: 10 Jan 2009
Berichten: 4687
Woonplaats: Temse

     
Bericht Geplaatst: 06-01-2020 18:00:18    Onderwerp:
 Reageren met citaat  

Op onze vraag van 28 november 2019 heeft het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) al gereageerd op 2 december 2019. Onze vraag heeft toen referentienummer KM-2019-46387 gekregen, en ze zouden er zo snel mogelijk op terugkomen.

Dat terugkomen is vandaag gebeurd op 6 januari 2020, met de melding dat die plaats een gemeenteweg betreft, de N470a in Temse ... Daarom heeft AWV deze melding overgemaakt aan het gemeentebestuur van Temse voor verdere opvolging.

Eigenlijk weten we nu officieel bij wie we moeten zijn. Maar zal dit bevorderlijk zijn voor deze zaak?
_________________
Queen:
I want to ride my bicycle, I want to ride my bike.
I want to ride my bicycle, I want to ride it where I like.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken


Berichten van afgelopen:   

    -> Elversele - N41 (Nieuwe Steenweg & Pontweg)

Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren Ga naar pagina 1, 2  Volgende
 


 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Pagina 1 van 2 Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Tijden zijn in GMT + 1 uur

Ga naar:  


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum

This contents of this page are in no way endorsed by the Mozilla Foundation
Mozilla_Firefox theme created by Plastikaa © 2005